Najava 19. Pametne špice

Najava 19. Pametne špice

Što mladi moraju znati da bi bili konkurentni na budućem tržištu, kakvi nas poslovni trendovi očekuju od 2017. do 2020. godine, zašto je obrazovanje presudno? Ovo je samo dio tema koja će se obraditi na 19. Pametnoj špici koja će se 12. studenog s početkom u 11 sati održati na Veleučilištu VERN.
Tema ovog poduzetničkog događanja nosui naziv „Gdje ćete biti 2025. godine?“. Upravo ovo pitanje protezat će se kroz cijeli program događanja, promišljen kako bi se kroz njega što bolje oslušnula budućnost te mogućnosti koje ona nosi.

19. po redu Pametna špica, uz predstavljanje mladih poduzetničkih projekata, dovesti će i neke, već uspješne primjere poslovne prakse. Na veleučilištu Vern (Importanne galeria, Trg Drage Iblera, 2. kat., velika dvorana) u subotu, 12. studenog gostovati i Karlo Matić, nositelj franšize TEDx Zagreb, Mara Majstorović, voditeljica projekta #samopozitivno, a uvodno predavanje održati će predsjednik HDM Pametna Špica, dr.sc. Saša Petar, profesor visoke škole u trajnom zvanju i autor 26 poslovnih knjiga. Gost 19. Pametne špice biti će i Mate Mijić, voditelj ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ruže Tomašić, a svoje projekte predstaviti će Iva Goluža (Qushin – jastuci za kućne ljubimce), Irena Jurjević („Sjedi pa jedi“ – svjesno do vitkosti), Mara Majstorović (#samopozitivno – platforma za promociju pozitive) te Matija Pinko (Pametna špica – community managment).

19_mara
mate_19_ispravak
19_karlo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *