O nama

Hrvatsko društvo mladih „Pametna špica“  je osnovano  primarnim ciljem poticanja van nastavnog učenja, cijeloživotnog obrazovanja i samozapošljavanja mladih.

5.pametna spica u VERNu

Naš mentor je dr. Saša Petar , profesor i poslovni konzultant , autor 26 poslovnih knjiga i brojnih znanstvenih članaka. Većina studenata i sudionika Pametne špice opisuju dr. sc. Sašu Petra kao profesionalca s jakom vizijom i puno ideja , koji zna kako prenijeti znanje na mlade ljude i motivirati ih da razviju svoje vlastite ideje.

Slika2

Otvaranje globalnog tržišta rada za mlade u Hrvatskoj, pored danas nestabilnih uvjeta na lokalnom tržištu rada, stvara sve veću potrebu za dodatnim i novim znanjima, koja se ne mogu steći na pojedinim fakultetima i visokim školama.

500

Danas su konkuretna znanja multidisciplinarna, društveno i poslovno okruženje je multikulturalno i radom udruge nastojimo pružiti znanja, iskustva i kontakte članovima naše udruge, kako bi ih ohrabrili na kvalitetnu komunikaciju s okolinom i cjeloživotno učenje čime jedino mogu stvoriti efikasnu podlogu za donošenje dugoročno uspješnih osobnih i poslovnih odluka.

IMG_3229

U okviru globalnog tržišta, konkurentnost dolazi jedino iz znanja pojedinaca, zajedničkog rada sa ljudima s kojima se stručno povezuju, te iz kontakata sa potencijalnim kupcima njihovih ideja, usluga i proizvoda.

390

Preko različitih projekata, edukacija i sličnih sadržaja uključujemo mlade u „stvarni svijet“  koji je često nemilosrdan prema onima koji ne razumiju zakonitosti njegovog funkcioniranja.

IMG_3020

Poticanjem mladih na cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje, stvaramo svijest o važnosti unaprijeđenja osobnih komparativnih prednosti, koje će im omogućiti konkurentnost na globalnom tržištu radne snage, a može pozitivno utjecati i na konkurentnost Hrvatske.

2 responses to “O nama”

  1. […] Sudjelovanje je besplatno, a svoj dolazak možete potvrditi putem inboxa na njihovoj Facebook stranici ili putem e-pošte na pametnaspica@gmail.com. Više o njima možete pronaći i na njihovoj službenoj stranici. […]

  2. […] te predstavljanje hrvatskih aplikacija. Pametnu špicu možete pratiti i na njihovoj službenoj web stranici, ali i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *