9. Pametna špica

9spicaNaša 9. Pametna špica je 16.11.2013. na VERN-u ugostila brojne sudionike, paneliste ali i gosta iznenađenja, g.Tonina Piculu, koji je na samom početku pozdravio sve prisutne i održao kratko uvodno predavanje. Zastupnik u Europskom Parlamentu, g.Picula, pohvalio je inicijativu mladih i želju za dodatnim znanjima i iskustvima koju Pametna špica promiče.

TEMA: Znanjem do osobne konkurentnosti na globalnom tržištu

Po našem dobro uhodanom rasporedu, nastavili smo sa predavanjem prof.dr.sc. Saše Petra, te zanimljivim panelom u kojem su sudjelovali: Karlo Kolesar, predsjednik Udruge studenata Verna i potpredsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola, Marko Košiček sa Instituta Ruđer Bošković, voditelj i urednik emisije Treći element, Elizabeta Novaković, osnivačica i kreativna direktorica branda Acro, Tonino Picula, zastupnik u Europskom Parlamentu, Trpimir Vicković Vicko, TV i radijski voditelj, osnivač VANG-a.

Na kraju smo ponovno imali priliku vidjeti i čuti odlične studentske ideje i projekte. Ovoga puta predstavile su se Elizabeta Novaković sa brandom Acro te Tina Miličić u ime Udruge studenata Verna koja je predstavila njihov rad kao i dva nova branda na tržištu: Brucošijada i ApsolventsCRO.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji slika, a intervju sa g.Toninom piculom pogledajte ovdje!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *