10. Pametna špica

10-headerNaša jubilarna 10. Pametna špica je 14.12.2013. na VERN-u ugostila brojne sudionike i paneliste. Prof. dr.sc. Saša Petar je na samom početku pozdravio sve prisutne i održao uvodno predavanje o temi Osobna snaga i poslovne odluke, nakon kojeg je uslijedio izrazito interaktivan panel naših gostiju i publike koja se uključila sa brojnim zanimljivim pitanjima.

TEMA: Osobna snaga i poslovne odluke

U panelu 10. Pametne špice su su sudjelovali: Domagoj Škrtić, poduzetnik i vlasnik tvrtke B5 Grupa d.o.o. iz Karlovca, Ivan Kapulica kao pokretač mobilne aplikacije SqueeRenata Brkić, vlasnica i direktorica trvrke Ultra link– ovlaštenog nositelja prava na brand profesor Baltazar, te glavni ekspert u udruženju građana Amaximus prof.dr.sc. Kasim Tatić iz Sarajeva.

Na kraju smo ponovno imali priliku vidjeti i čuti odlične ideje i projekte. Ovoga puta predstavile su se Petra Podobnik u ime Udruge eStudent, mlada dizajnerica Iveta Ermakora koja je predstavila svoju percepciju i kreativan rad, prof. dr.sc. Kasim Tatić o djelovanju udruge Amaximus i projektu Intelektualni dernek, te Renata Brkić sa predstavljanjem upotrebe lika profesora Baltazara kao branda. 

Kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji slika , a do iduće 11. Pametne špice, ostanite nam dobri, lijepi i naravno pametni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *