Dubravkini anđeli

daDubravka Orehovec je osoba koja u svom rječniku nema riječi bolest, problem i nemoguće. Odavno ih je zamijenila “prolaznim bolesnim fazama”, preprekama koje se moraju prijeći i sve je moguće – ako je čovjek dovoljno uporan. Kroz dugogodišnje borbe sa najtežim liječničkim dijagnozama, optimizam je održavala izradom anđela, za svoju dušu i kao poklone prijateljima. Ideja nije došla slučajno, jer ne vjeruje u slučajnost.

U jednom je trenutku pred vrlo rizičnu operaciju primila sms poruku u kojoj je pisalo, sa nepoznatog broja: “Ne brinite, anđeli vas čuvaju.” Bilo je to prvo takvo iskustvo. Po oporavku i povratku kući, počela je izrađivati anđele, kao da je to oduvijek radila. Ulaskom u taj poseban svijet mašte, tijekom godina, njena kreativnost i i izvor ideja, postali su nepresušan izvor novih i sve maštovitijih kreacija.

Danas, tri godine od umirovljenja, u kojima se potpuno posvetila njihovoj izradi. Predivni, rukom rađeni “Dubravkini anđeli” postali su prepoznatljiv brand. Njeni su anđeli pronašli svoja srca među kupcima diljem Hrvatske, nekih zemalja EU, a “udomili“ su se i u SAD i Kanadi.

Pametna špica duboko poštuje Dubravkinu hrabrost, energiju i želju za životom. Zato pozivamo sve koji vole Dubravkine anđele ili poštuju njenu snagu da joj se jave – KONTAKT: 01/3888-901 i 091/ 1374-881 – i udome još kojeg Dubravkinog anđela ili ih poklone prijateljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *