Boonar studio: Tečaj: 3D OBLIKOVANJE

Boonar studio: Tečaj: 3D OBLIKOVANJE

dizajn2

Marko Prpić-Zets, član BOONAR studija, pomoći će vam da svladate dva najbolja alata za 3D oblikovanje – Pixologic ZBrush 4R7 i Autodesk Fusion 360.

ZBrush je neizostavan alat u gotovo svim svjetskim studijima koji posluju u industriji zabave, na projektima kao što su filmovi i video igre. Također je omiljen među dizajnerima nakita, kiparima i ilustratorima.

Fusion 360 je nova uzdanica Autodeska, najvećeg proizvođača softwarea za vizualizaciju i industrijski dizajan. Omiljen je među produkt dizajnerima, a u zadnje vrijeme ga sve češće koriste i „concept artisti“. Glavne odlike su mu brzina rada, jednostavnost sučelja, odlična organizacija projekata te mogućnost izrade visoko kvalitetnog finalnog prikaza modela (za prezentaciju).

O voditelju tečaja:
Marko Prpić Zets je samostalni umjetnik iz Zagreba. Osnivač je Boonar studija i jedan od pokretača umjetničke inicijative Boonika. Ostalo možete saznti na njegovoj web stranici – zetsology.com

O Boonar studiju:
Iz Boonika communityja rodio se Boonar.com – prvi regionalni studio za kompjutersku grafiku i dizajn, sačinjen isključivo od freelancera i predstavnika manjih studija. Saznajte više na stranici – boonar.com

Potvrdite svoj dolazak ovdje!

dizajn3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *