15 godina prof. dr. sc. Saše Petra na Veleučilištu Vern

15 godina prof. dr. sc. Saše Petra na Veleučilištu Vern

U subotu, 10. lipnja prisustvovali smo velikoj obljetnici predsjednika naše udruge, prof. dr. sc. Saše Petra. Ukupno 20 godina predavačkog iskustva, od čega 15 godina kontinuirano na Veleučilištu Vern te ukupno 26 napisanih knjiga bili su povod za okupljanje brojnih studenata, koautora, partnera i suradnika.

Velikoj obljetnici pridonijeli su i panelisti: Iva Kutija – bivša kolegica iz tvrtke 3M te bivša studentica na Veleučilištu Vern koja je ujedno i prva studentica sa obranjenim specijalističkim radom na Vernu, Kristijan Marić – koautor nekolicine radova te predavač na desetak profesorovih predavanja i Anđelko Pregelj – polaznik Sašinih poslovnih treninga, govorili su o važnosti obrazovanja te njegovom aktivnom korištenju u stvarnom poslovnom svijetu s kojim se studenti susreću nakon izlaska s fakulteta i visokih škola.

Događanje je obilježeno i kratkim predavanjem prof. Petra , predstavljanjem Fabula Organic Pencil – eko olovke, predstavljanjem projekta #Poduzetnik, ali i kratkom prezentacijom naše udruge s mogućnošću uključivanja novih članova. Za kraj, brojni sponzori podijelili su bogate nagrade svim uzvanicima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *